Het Livingstone bouwconcept biedt huizenkopers in de vrije sector van A tot Z begeleiding. Het hele proces, van grondaankoop tot en met tuininrichting en sleuteloverdracht. Ontzorging optima forma! Voor de uitvoer van deze dienstverlening selecteerde Livingstone een netwerk van aannemers. Voor de regio โ€™s Hertogenbosch is Bouwbedrijf G.M. Van Rooij de aangewezen bouwpartner. Een verstandige keuze want je selecteert 50 jaar bouwervaring omgezet in kwaliteit en service.

Livingstone bestrijkt Nederland met een 10-12-tal aannemers en Bouwbedrijf G.M. Van Rooij uit Geffen is de bouwer voor haar regio. Dat is niet alleen economisch interessant, het is ook een indirect keurmerk. Livingstone staat immers voor luxe, comfort en topkwaliteit. Livingstone is al 30 jaar betrouwbaar kopersbegeleider en loodst haar klanten probleemloos naar hun droomhuis. Een innovatief bouwconcept waarmee het bedrijf de toonaangevende villabouwer van Nederland is. Kopers worden begeleid in hun keuzes, en dat zijn er veel. Een gekozen basismodel is het uitgangspunt, maar dan begint het gepersonaliseerde maatwerk. Alles is mogelijk, van deurknop tot keukeninrichting en de ultieme klantervaring staat voorop. Bouwbedrijf G.M. Van Rooij is al enkele jaren bouwpartner van Livingstone en heeft al menig villa in deze constructie gerealiseerd.

Onlangs nog zijn er woningen opgeleverd in Rosmalen, Cromvoirt en Zaltbommel.
Momenteel worden voorbereidingen getroffen voor een villa in Hoenzadriel bij Kerkdriel en in week 6 / 7 van 2022 gaat Van Rooij aan de slag in Waalwijk. In alle gevallen is er sprake van vrijstaande villaโ€™s, maatwerk en – terecht โ€“veeleisende opdrachtgevers. Dus als aannemer moet je flexibel en van alle markten thuis zijn.
Een prachtig concept dat fantastische, unieke droomhuizen en tevreden, volledig ontzorgde klanten oplevert.