Al meer dan 50 jaar bouwt Bouwbedrijf G.M. van Rooij aan woningen en bedrijfspanden met oog voor kwaliteit. De ervaring en het gedegen vakmanschap van onze medewerkers zijn kenmerkend en we kunnen dus elke klus aan. Onze organisatie is compact en overzichtelijk waardoor de lijnen kort zijn en u snel een antwoord krijgt op vragen. Een schets, calculatie of planning op maat zijn hierdoor snel opgezet, en belangrijker nog: wij volgen onze planning nauwgezet. Zo weet u waar u aan toe bent en waar u voor kiest.

Geert van Wanrooij is hรฉt gezicht van Bouwbedrijf G.M. van Rooij. Grote kans dat u hem zelf in de toekomst ook ontmoet als u kiest voor ons. Dankzij zijn jarenlange ervaring in het vak is Geert van alle disciplines op de hoogte. Van schetsfase tot de uiteindelijke oplevering van uw verbouwing, maar ook voor de bouw van een serie woningen, denkt hij met u mee en geeft het advies waar u behoefte aan hebt.

SONY DSCโ€œElke klant is voor mij even waardevol. Of het nu gaat om de volledige verbouwing van een woning, de bouw van uw droomhuis of juist het bedrijfspand dat u een nieuwe start biedt. Een kop koffie staat altijd voor u klaar en ik denk graag eens met u mee.โ€

 

 

Bouwbedrijf G.M. van Rooij is aangesloten bij de branchevereniging Bouwend Nederland en participeert in Bouwgarant en tevens lid van het Woningborg garantiefonds . Dit biedt onze opdrachtgevers een extra zekerheid.