Op zondag 7 september a.s. vindt weer hรฉt Brabantse uitje voor jong en oud plaats: โ€˜Effe noar Geffeโ€™. Een dag waar van alles te zien en te ondernemen is in Geffen. Ook aan de Keppestraat zal voldoende activiteit zijn en zullen de makelaars u opwachten bij de modelwoning op nummer 37.

De activiteiten in Geffen geven u een impressie van het mooie en gezellige dorp waar de woningen van Wolfseinder Erf gevestigd zijn. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan Geffen. De modelwoning is die dag geopend vanย 11.00 โ€“ 14.00 uurย waarbij de makelaars aanwezig zullen zijn om u een rondleiding te geven en van de nodige informatie te voorzien.

De modelwoning is volledig gemeubileerd waardoor u een goed beeld krijgt van de beschikbare ruimte en de mogelijkheden. Het gebruik van hoogwaardige materialen maken deze woning uniek in het hartje van Geffen en is ook nog eens per direct beschikbaar. Dus kom langsย zondag 7 septemberย en laat u verrassen door de woning en de mogelijkheden!

[galerij]