Inmiddels is meer dan 50% van de woningen verkocht en zal de bouw spoedig starten!!

Woonwijk Het Ven is een bijzonder wijk in Veghel. De wijk biedt natuur en water de ruimte. Veel bomen, het park en de Groene Rivier vormen samen een uniek ecologisch netwerk. De waterpartijen, de meander en de singel maken van deze wijk Het Ven een sfeervolle wijk vol leven waarin je heerlijk kunt genieten.

De wijk โ€˜De Bundersโ€™ is dichtbij en heeft allerlei voorzieningen zoals een winkelcentrum met een grote supermarkt en sporthal. Maar ook alle gemakken van het centrum van Veghel zijn binnen handbereik. In nog geen vijf minuten ben je in het hart van Veghel waar alle nodige voorzieningen aanwezig zijn. Winkels, supermarkten, horeca, theater en het ziekenhuis.

De wijk is centraal gelegen, met een perfecte aansluiting op de A50, ook een ideale uitvalsbasis naar Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch. Wil je de gemakken van alle voorzieningen dichtbij huis en tegelijk genieten van het buitenleven? Dan zit je in Het Ven op de juiste plek.

Nieuwbouwproject Het Ven is een initiatief van vijf bouw- en ontwikkelingsbedrijven uit de regio die hun krachten gebundeld hebben om dit bijzondere plan te realiseren. Niet alleen de ligging en omgeving, maar zeker ook de diversiteit aan woonmogelijkheden maken dit project bijzonder aantrekkelijk. Ontdek dus hoe je groen, betaalbaar en praktisch kunt wonen. Ontdek wonen in Veghel!

Bekijk project