Het centrum van Geffen krijgt er met โ€™t Meubelhof een prachtig groen hart bij met 14 woningen van diverse pluimage. In een groen en rustig binnenhof met alle sfeervolle dorpse voorzieningen binnen loopafstand. Tot het zover is, moet er echter nog wel wat werk verzet worden. Bouwbedrijf G.M. van Rooij B.V. is gestart met de voorbereidingen van deze spannende โ€˜dorpsinbreidingโ€™.

De bouwhekken zijn geplaatst en de eerste sloopwerkzaamheden van het bestaande pand van de oude meubelzaak van Pierre en Jolanda van der Heijden, de initiatiefnemers van dit plan, zijn gestart. Het strippen is begonnen en volgens de strenge regels verdwijnt steeds meer van het karakteristieke pand om plaats te maken voor de toekomst.

Bouwrijp voor de toekomst
Binnen enkele weken is de sloop voltooid en begint het bouwrijp maken. Er moet een weg aangelegd worden en er moeten letterlijk bergen grond verzet worden; er is in het plan immers sprake van hoogteverschil. Dan kunnen ook riolering en nutsvoorzieningen aangelegd worden en kan de bouw starten. Natuurlijk ten dienste van de gelukkige aanstaande bewoners, maar zeker ook voor het aanzien en de aantrekkingskracht van Geffen. Het dorp wordt er mooier, rijker en levendiger van.